Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо. Това каза херцогинята на

...
Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо. Това каза херцогинята на
Коментари Харесай

Меган не може да се нарадва на Хари

" Да гледаш как Хари става баща е най-прекрасното нещо ". Това каза херцогинята на Съсекс в ток шоуто на Елън Дедженерис.

 Мегън показа с водещата, че Арчи " обича да бъде по-голям брат "  на Лилибет.

" Някой ни споделяше преди, че когато имаш едно дете, това е занимание, а с две деца към този момент е родителство ", сподели 40-годишната херцогиня.

По тематиката за родителството Меган съобщи, че желае да види промени в правото на наставнически отпуск в Съединени американски щати, които съгласно нея са единствената богата страна, в която няма федерално регламентирано право на отпуск за новите родители.Тя съобщи: " Всеки знае - изключително в случай че е имал дете, а даже и да не е, какъв брой е мъчно и какъв брой е значимо през първите няколко седмици или даже месеци да бъдете дружно като семейство, и фактът, че не предлагаме отпуск по майчинство тук е нещо, което в този момент като майка на две деца, ще положа старания да се вкара и в Съединени американски щати за хората ”.

Херцогинята на Съсекс уточни, че принц Хари обича калифорнийския метод на живот.

Размишлявайки за преместването им на западното крайбрежие на САЩ в началото на пандемията, Меган сподели: " Просто успяхме да прекараме доста време вкъщи и сме доста щастливи ”.

Херцогинята на Съсекс описа за насладата от това да бъдеш родител дружно със брачна половинка си, до момента в който популяризираше написаната от нея детска книга с илюстрации, въодушевени от Хари и Арчи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР